Tervetuloa FC Halikko P07/08-joukkueen sivuille!
14.11.2018 13:51 Uutiset / P07-08

28.10.2018 pelatun TUL JOY GAMES - Futsalturnauksen P06-sarjan voittajajoukkue.

Tervetuloa FC Halikko P07/08-joukkueen sivuille!

Joukkueemme koostuu kilparyhmästä (punainen) ja haasteryhmästä (sininen).

Toimintamme tavoitteena on ensisijaisesti kasvattaa energisiä, hyvin käyttäytyviä ja hyvän itsetunnon omaavia liikunnallisia nuoria ihmisiä, jotka tulevat toimeen kaikissa tilanteissa erinlaisten ihmisten kanssa niin harrastuksessa kuin muussakin elämässä.

Tälle pohjalle rakennetaan toiminta niin, että kehittyminen jalkapallossa ja futsalissa on mahdollisimman hyvää.

Joukkueen sisällä pelaajan taitotaso, aktiivisuus ja halu määrittää pelaajan ryhmän, missä pelaaja harjoittelee ja pelaa, koko joukkue huomioon ottaen.

Jalkapallon ja futsalin lisäksi pelaajille järjestetään vapaaehtoista oheisharjoittelua monipuolisesti esim. juoksu- ja crossfit-harjoituksia.

Pelaajien muita harrastuksia ei ole rajoitettu, niihin jopa kannustetaan. Joukkueemme pelaajien muita harrastuksia ovat mm. lentopallo, paini, jääkiekko, salibandy, breakdance, partio ja kuorolaulu...

Harrastus tässä joukkueessa maksaa seuran toimintamaksun ja joukkueen kausimaksujen muodossa tällä hetkellä yhteensä n. 350 € vuodessa.
Maksuilla katetaan mm. olosuhteet, valmennus, joukkueen yhteiset varusteet ja huoltotarvikkeet, piirin sarjojen ja tuomareiden maksut, kesällä yksi päiväturnaus (osallistumien+ruokailu), talvella talvisarja tms. sekä joukkueen virkistystapahtumat.
Lisäksi kustannuksia tulee pelipassista (40-80 €, riippuen omasta tapaturmavakuutuksesta), henkilökohtaisista laji- ja pelivarusteista, turnauksista joihin osallistuminen vapaaehtoista sekä mahdollisista vapaaehtoisista taito-, kyky- ja oheisharjoittelusta.

Haluatko mukaan joukkueemme toimintaan? Ota yhteyttä sivujen Toimihenkilöt kohdasta löytyviin joukkueenjohtajiin.


   
Lisää uutisia
P07-08
Kategoriat