T06/07 Kausi 2019
28.10.2019 21:39 Uutiset / C tytöt

Kauden 2019 Päättäjäiset

Kausi 2019 laitettiin pakettiin merellisissä tunnelmissa jo perinteeksi muodostuneella Piknik-risteilyllä. Risteilylle osallistui yhteensä 34 pelaajaa ja joukkueen taustahenkilöä. Risteilyn virallinen osuus pidettiin laivan kokoustiloissa, mistä joukkueelle oli hankittu oma kabinetti. Tilaisuuden aikana riitti mitalisadetta, sillä syyskaudella joukkue saavutti T13 Liigan 1.sijan. Joukkueen sisällä jaettiin myös Joukkuekaveri, Ahkera treenaaja (2kpl) ja Kehittyjä palkinnot.

  • Joukkuekaveriksi pelaajat olivat äänestäneet Ella Suomen. Perustelu: "Ella kannustaa ja tsemppaa peleissä ja harkoissa ja on tasavertainen kaikkia kohtaan."
  • Ahkera treenaaja palkinnot saivat Tuuli Soininen ja Iida Uunimäki. Molemmilla oli selkeästi korkein osallistumisprosentti harjoituksiin kauden aikana.
  • Kehittyjänä palkittiin Sanni Salokannel. Pelannut isossa roolissa kauden aikana puolustuksessa sekä myös keskikentällä ja pystyy myös pelaamaan muillakin pelipaikoilla. Harjoitellut kauden aikana aktiivisesti ja yrittää aina loppuun asti.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä valmentajia muistettiin upeilla pipoilla jotka pitävät pään lämpinänä talven harjoituksissa :)

Kauden aikana harjoiteltiin 2-3 kertaa viikossa ja pelattiin samalla kolmea eri sarjaa. Ennen kesätaukoa osallistuimme Tampereella pelattavaan perinteiseen Särkänniemi Cuppiin kahdella joukkueella. Särkänniemi Cupissa saavutimme sijat 4. ja 6. Kolme päivää kestävä turnaus lukeutuu ehdottomasti kauden hienoimpiin kohokohtiin!

Kausi on ollut pitkä, mutta palkitseva. Emme kuitenkaan jää laakereille lepäämään, vaan harjoitukset jatkuvat 3-4 kertaa viikossa. Pelaamme talven aikana harkkapelejä, Peimari-liigaa ja osallistumme myös Helmaripäiville. Lyhyt toimintatauko pidetään joulun tienoilla. Kiireinen talvi siis tulossa!

Kiitokset joukkuetta kauden aikana tukeneille sponsoreille, vanhemmille ja seuralle. Ensi kesän viheriöitä odotellessa.

-TS-
Särkänniemi Cup 2019

   
Lisää uutisia
C tytöt
«  Maaliskuu   »
Kategoriat