SWU-toiminta

Southwest United (SWU) on lounaissuomalaisten jalkapalloseurojen yhteistyöhanke, jonka rahoituksesta ja koordinoinnista vastaa TPS. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää seurojen nuorisotyötä ja vahvistaa jokaisen seuran toimintaedellytyksiä omalla paikkakunnallaan.

Toiminnan päämääränä on kehittää seurojen pelaaja-, valmentaja- ja johtajakoulutusta ja tarjota seurojen lahjakkaille pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet kehittymiselle kohti kansallisia ja kansainvälisiä kenttiä. Yhteistyöllä pyritään vahvistamaan myös seurojen asemaa omilla paikkakunnilla kehittämällä seurojen myyntiä ja markkinointia turvaten samalla seurojen elinvoimaisuutta.

SWU-toiminnan perimmäisenä ideana on laajentaa yhteistyöpohjaa ja luoda TPS:sta koko lounaisen Suomen oma seura. Yhteistyöseurojen välille on laadittu oma kasvattajasopimus.

SWU-toiminnan keskeisimpiä tavoitteita on kehittää yhteistyöseurojen lahjakkaiden pelaajien toimintaolosuhteita. SWU-treenit ja talenttileirit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden päästä mukaan entistä laadukkaampaan valmennukseen ja löytää uusia näkökulmia niin harjoitteluun kuin pelaamiseenkin. SWU-treeneissä ja talenttitapahtumissa ovat mukana TPS:n valmentajien parhaimmisto sekä edustusjoukkueen pelaajia.

Southwest United-joukkue on yhteistyöseurojen lahjakkaista pelaajista koottava joukkue. Joukkueet osallistuvat muun muassa Aura Cupiin ja mahdollisesti muihin erikseen päätettyihin tapahtumiin.

SWU-joukkueet valitaan SWU-treenien perusteella. Jokainen ikäluokka kokoontuu treeneihin muutaman kerran ennen Aura Cupia. Seurat voivat lähettää näihin tapahtumiin pääsääntöisesti 2-3 parasta pelaajaansa.


   
Lisää uutisia
FC Halikko
«  Marraskuu   »
Kategoriat