Futsalissa U15 tytöille Suomen mestaruus
1.4.2019 19:53 Uutiset / Seuran pääsivusto

Futsalissa U15 tytöille Suomen mestaruus

U15 -tytöt päättivät futsalkauden viikonloppuna Tampereella poikkeuksellisen hienosti. SM-lopputurnauksen alkulohkossa halikkolaiset hävisivät 0-1 Nokialle ja jäivät lohkon toiseksi. Välierässä kaatui kuitenkin Ilves 2-1. Finaalissa vastustajaksi asettui jälleen Nokia ja SM-titteli varmistui finaalin ainoalla Halikon Stiina Peltosen maalilla.

Virpi ja Juha Reijosen luotsaama U15 joukkue on tehnyt töitä menestyksen eteen jo useamman vuoden harjoittelemalla futsalia pari kertaa viikossa. Lähes kaikki tytöistä harjoittelevat myös jalkapalloa 2-3 kertaa viikossa. Tuolla harjoittelumäärällä syntyy siis tulosta ja tietysti tyttöjen asenne harjoitteluun on oltava erinomainen.

Joukkueen valmennuksessa on ollut mukana jo toista vuotta Tomi Tuominen, joka on ansiokkaasti valmentanut useampaa Halikon futsaljoukkuetta. Tänä vuonna valmennustiimiin on tullut myös seuran omat juniorit Martti Vanhatalo ja Joonas Reijonen, jotka itsekin pelaavat vielä aktiivisesti.

Onnittelut pelaajille, valmentajille ja taustajoukoille hienosta saavutuksesta!

Kultajoukkue: (ylh.vas.) Martti Vanhatalo, Virpi Reijonen, Hilma Kivelä, Olivia Haapanen, Nella Saukkio, Sanni Riitamaa, Milja Kauppi, Mirella Sarenko, Joonas Reijonen, Juha Reijonen (alh.vas.) Tomi Tuominen, Silja Mali, Stiina Peltonen, Annika Peippo, Fanny Hellgren, Katariina Marttila, Amanda Koivuniemi ja Emma Rahko (edessä).


   
Lisää uutisia
FC Halikko
«  Elokuu   »
Kategoriat