NELLA SAUKKIO TOINEN SOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTANUT PELAAJA
7.6.2020 20:16 Uutiset / Naiset FS edustus

Nella Saukkio liigajoukkueen seuraava sopimuspelaaja

Yksi tärkeä palanen ensi kauden liigaryhmään varmistui, kun toisena pelaajana sopimuksen allekirjoitti Vuoden Tulokas-palkinnon kauden päättäjäisissä pokkaamassa käynyt Nella Saukkio (s.2004). Mennyt kausi oli Nellalle vasta toinen futsalin parissa, mutta lahjakas pelaaja nostettiin B-tytöistä heti kauden alusta asti hakemaan junnupelien lisäksi myös kovempia otteluja Naisten Ykkösen ryhmästä. Ja kun mahdollisuus tarjottiin, Nella käytti tilaisuuden hyväkseen tehden vakuuttavan läpimurron Naisten joukkueessa. Pari peliä jäi alkukaudella välistä esteiden takia, muuten Nella esiintyi joka ottelussa kirjaten lopulta tehot 4+6.

Joukkueen valmentaja Ari Peltola olikin enemmän kuin mielissään Nellan ollessa valmis hyppäämään liigarinkiin sopimuspelaajaksi:
- Nellan otteita olen seurannut nyt jo parin vuoden ajan niin jalkapallon kuin futsalinkin osalta ja itseeni tehnyt suuren vaikutuksen Nellan valtava into ja halu kehittyä pelaajana. Todella esimerkilllinen pelaaja, joka tekee töitä kentällä pyyteettömästi molempiin suuntiin. Nella on nyt murtautunut vakiopelaajaksi Naisten ryhmässä Ykkösessä, ensi kauteen on otettava seuraava hyppäys ja osoitettava tasonsa pystyä pelaamaan myös liigatasolla. Hänellä on aivan käsittämättömän suuri potentiaali varastossa kehittymisen suhteen enkä näe mitään estettä etteikö tulisi lyömään läpi ensi kaudella liigassakin. Ollaan todella innoissaan, että päästään tekemään töitä arjessa tälläisten nuorten lahjakkuuksien kanssa.

Ensimmäisellä pelaamallaan futsalkaudella 2018-19 C-tyttöjen SM-kultaa Halikon riveissä voittamassa ollut pelaaja odottaa jo innolla ja samalla hieman jännittyneenäkin tulevaa liigakautta ja kommentoi niin mennyttä kuin tulevaakin seuraavasti:
- Kun mulle tarjottiin liigasopparia, kauan ei tarvinnut miettiä siihen tarttumiseen. Haluan kehittyä pelaajana mahdollisimman pitkälle ja toivon että olen jo ensi kaudella valmis kantamaan vastuuta liigassa. Viime kausi oli joukkueelta todella onnistunut ja joukkue kehittyi kauden mittaan todella paljon. Alkukaudesta kun meitä uusia pelaajia oli paljon, niin yhteispelin löytymisessä kesti luonnollisesti jonkin aikaa, mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen paremmin joukkue hitsautui yhteen. Pelillisen menestyksen lisäksi viime kaudesta jäi parhaiten mieleen joukkueen hyvä yhteishenki. Oli tosi kiva huomata miten hienosti joukkueen kokeneemmat pelaajat ottivat meidät nuoremmat pelaajat vastaan ja aina sai tarvittaessa tukea. Oli kiva huomata, että pystyi myös itsekin auttamaan joukkuetta menestyksessä ja mitä pidemmälle kausi eteni, sitä paremmin uskalsin käyttää omia vahvuuksiani johon valmennus kannusti rohkeasti pyrkimään. Tulevasta kaudesta odotan, että kehityn edelleen pelaajana viime kauden tapaan ja erityisesti samalla kehitytään edelleen joukkueena isoin harppauksin ja tätä kautta lähdetään haastamaan kokeneempia liigajoukkueita ennakkoluulottomasti, Nella päättää.


   
Lisää uutisia
FC Halikko
«  Tammikuu   »
Kategoriat