ELLI LAAKSOSESTA ENSIMMÄINEN SOPIMUSPELAAJA ENSI KAUDEN JOUKKUEESEEN
7.6.2020 20:13 Uutiset / Naiset FS edustus

Elli Laaksonen sopimukseen

Tulevan liigakauden pelaajarosterin kasaaminen saatu myös käyntiin, kun ensimmäisenä nimensä sopimuspaperiin raapusti joukkueen kapteeni Elli Laaksonen (s.1999). Elli on ollut mukana joukkueen perustamisesta lähtien kolme vuotta sitten ja kuulunut joukkueen avainpelaajiin alusta asti. Ellin tehokkuudesta ja tärkeydestä joukkueen hyökkäyspelissä kertoo se, että jokaisella pelaamallaan kaudella hän on myös juhlinut sarjan pistepörssin voittoa. Viime kaudella Ykkösen pistepörssin voitto heltisi taiturimaiselle pelaajalle tehoilla 19+20.

Joukkueen valmentaja Ari Peltola saattoikin myhäillä varsin tyytyväisenä Ellin jatkon varmistuttua:
- Ellille olisi varmasti liigassa ollut ottajia myös muualta, mutta onneksemme saamme nähdä tämän taiturin otteita jatkossakin Halikon paidassa. Vaikka tuleva kausi tuleekin olemaan Ellille ensimmmäinen liigatasolla, uskon vahvasti että hänellä on kaikki edellytykset lyödä vahvasti läpi myös liigatasolla. Hänellä on kaikki niin fyysiset kuin teknisetkin ominaisuudet kehittyä pelaajana aivan sarjan eliittiin, kunhan vaan jaksaa jatkaa sitä hyvää työtä jota on nyt pari vuotta tehnyt.

Ellin hyvät otteet on huomattu myös laajemmalti ja palkinnoksi määrätietoisesta työstä hänet valittiin tänä keväänä ensimmäistä kertaa Naisten maajoukkueleirille. Hieman pelaajan itsensäkin yllättänyt kutsu oli kauden ratkaisupelien kynnyksellä varsin mieluisa yllätys. Kolmipäiväisen leirin anti oli erittäin positiivinen ja samalla opettavainen.
- Leirillä pääsin näkemään millä tasolla on oltava, jotta pääsisin itsekin pelaamaan joskus kansainvälisiä pelejä. Nyt kuitenkin panostetaan kaikki ensimmäiseen liigakauteen ja pyrin kaikilla tavoilla auttamaan omaa joukkuetta menestymään. Odotankin todella innolla, että päästään taas hallien auettua salitreeneihin joukkueen kanssa. Meillä on todella nuori ja innokas ryhmä, joka on todella motivoitunut tekemään töitä tulevan kauden eteen, kapteeni päättää.


   
Lisää uutisia
FC Halikko
«  Tammikuu   »
Kategoriat